Έργα τέχνης μοναδικής αισθητικής για επίτοιχη ή ενσωματωμένη τοποθέτηση σε οποιαδήποτε διάσταση

Μια εντυπωσιακή εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες του εμπορίου.


H MODE
σας προσφέρει τις φημισμένες τηλεοράσεις εξωτερικού χώρου της Videotree.

H κορυφαία Αγγλική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής Τηλεοράσεων Εξωτερικού Χώρου, με έμφαση στην τεχνολογία και στο design δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εικόνα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

UNDERWATER TV

⚡ THE UNDERWATER TELEVISION ⚡Introducing you to our Titan Outdoor range that can withstand any weather conditions. And to prove this we thought it would be good fun to see how they cope completely submerged underwater!The result? Well…have a look!

Gepostet von Videotree TVs am Dienstag, 7. November 2017

Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου

Ανθεκτικότητα σε νερό και υγρασία

Νερό και ηλεκτρισμός δεν πάνε μαζί! Όμως οι τηλεοράσεις για εξωτερικούς χώρους της MODE είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να αντέχουν έκθεση σε νερό υπό πίεση αλλά και σε όλες του τις μορφές (ομίχλη, βροχή, χιόνι, χιονόνερο).

Οι Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου είναι εξοπλισμένες με ένα στιβαρό, υδατοστεγές περίβλημα και αδιάβροχα εξαρτήματα, καλώδια και συνδέσεις. Το περίβλημα αποτρέπει την περίπτωση βλάβης στα ηλεκτρικά κυκλώματα και τις καλωδιώσεις που προκαλεί η επαφή τους με το νερό.

Η επίστρωση του χαλύβδινου περιβλήματος προστατεύει από διάβρωση, σκουριά και άλατα που προκαλεί η βροχή και το θαλασσινό νερό, ενώ τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι πλήρως στεγανοποιημένα με σιλικόνη για ν’ αντέχουν στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών. Οι είσοδοι στο κοίλο πίσω μέρος περιορίζουν περαιτέρω την έκθεση στην υγρασία, ενώ το σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα προστατεύει την τηλεόραση από σκόνη, υγρασία, ρύπανση, θαλασσινό νερό κι αέρα.

Οι Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου της MODE δεν πρέπει να συγχέονται με τις συνηθισμένες οθόνες εσωτερικών χώρων, στις οποίες προσθέτονται απλά καλύμματα για την τοποθέτησή τους σε εξωτερικούς χώρους.

Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου

Έλεγχος θερμοκρασίας

Τοποθετώντας μια απλή τηλεόραση εσωτερικού χώρου σε εξωτερικό περιβάλλον – για παράδειγμα σ’ ένα κήπο μια ζεστή ηλιόλουστη ημέρα – είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στο σύστημα ψύξης που ίσως προκαλέσουν σημαντικές ή και ανεπανόρθωτες βλάβες λόγω υπερθέρμανσης.

Οι Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου της MODE μπορούν να αντέξουν σε εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών από -31 έως 50 βαθμούς Κελσίου, καθώς διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ρύθμισης της θερμοκρασίας. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει ένα θερμοστάτη και μια σειρά από ανεμιστήρες που διατηρούν την εσωτερική θερμοκρασία της τηλεόρασης σε ιδανικό επίπεδο, ενώ αποτρέπεται η δημιουργία υδρατμών στο εσωτερικό της.

Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου

Αντιθαμβωτική επίστρωση και φίλτρα αποτροπής αντανακλάσεων

Το βασικό πρόβλημα της εικόνας μιας ψηφιακής τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι η αντανάκλαση του φυσικού φωτός πάνω στην οθόνη.

Για αυτό τον λόγο, οι Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου της MODE έχουν ειδική αντιθαμβωτική επίστρωση. Σε συνδυασμό με ανάλογη ρύθμιση της φωτεινότητας και της αντίθεσης (contrast) διασφαλίζεται η διαύγεια της εικόνας και της αναγνωσιμότητας των ψηφιακών κειμένων σήμανσης στο φως της ημέρας.

Οι Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου της MODE έχουν επίσης τετραπλή επίστρωση και στις δύο πλευρές του γυαλιού για την αποτροπή αντανακλάσεων, πρόβλημα που παρατηρείται ιδιαίτερα στις συνηθισμένες οθόνες κατά τη διάρκεια κυρίως φωτεινών, ηλιόλουστων ημερών.

Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου

Διαστάσεις για κάθε χώρο

Oι τηλεοράσεις εξωτερικού χώρου είναι διαθέσιμες σε ποικιλία από μεγέθη τηλεοράσεων διαστάσεις από 27″ έως 118″ και είναι ιδανικές για οποιοδήποτε χώρο κάθε οικίας όπως Κήπος, Μπαλκόνι, Βεράντα και Πισίνα.

Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου

Μέγιστη απόδοση

Οι είσοδοι τους είναι HDMI, DVI, VGA, S-Video, scart, composite, σε μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p/24. Διαθέτουν teletext και είναι ιδανικές και για εφαρμογές multiroom.

Εντοιχιζομενες & Επιτοιχες Τηλεορασεις απο Γυαλι

Απλά επιλέξτε το σημείο τοποθέτησης

Χωνευτή ή Επίτοιχη, οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες.

Background Image
Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου

Μηχανισμοί Απόκρυψης Τηλεοράσεων

Η MODE μπορεί επίσης να σας παρέχει μηχανοκίνητες βάσεις καθώς και επιλογές τοποθέτησης, εάν αυτό σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά σήμερα.

Τηλεοράσεις Εξωτερικού Χώρου

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση τηλεοράσεων σε κατοικίες, γραφεία, κτίρια, εγκαταστάσεις, σκάφη και ξενοδοχεία και ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της VIDEOTREE στην Ελλάδα σας προσφέρει τα υψηλής ποιότητας συστήματα της καθώς και υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης και υποστήριξης αυτών.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο Τηλεοράσεων