• Σύστημα Παρακολούθησης CCTV με Κλειστό Κύκλωμα Καμερών Ασφαλείας

Τη σημερινή εποχή, η χρήση καμερών ασφαλείας είναι απαραίτητη τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους


Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο CCTV

Σύστημα Παρακολούθησης CCTV

Τι είναι το CCTV

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television) είναι σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας και ήχου. Το σύστημα αποτελείται από τις κάμερες που τοποθετούνται σε διάφορους χώρους που θέλουμε να επιτηρήσουμε και τη συσκευή καταγραφής.

Σύστημα Παρακολούθησης CCTV

Ποια είναι τα οφέλη

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρακολούθησης CCTV τελευταίας τεχνολογίας, μπορείτε να εποπτεύετε το χώρο σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Από το σπίτι σας ή από κάποιο σταθερό υπολογιστή στο γραφείο σας ή ακόμα και από το κινητό σας βλέποντας καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας High Definition. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στις καταγραφές ώστε να δείτε κάποιο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα ακόμα και ημέρες πριν.

Σύστημα Παρακολούθησης CCTV

Τεχνολογία CCTV

Στα αναλογικά συστήματα οι κάμερες συνδέονται με ομοαξονικό καλώδιο στη συσκευή καταγραφής και εκεί μπορεί να υπάρχει μια οθόνη για επιτόπου παρακολούθηση ή η συσκευή καταγραφής συνδέεται στο δίκτυο ώστε να είναι δυνατή η σε αυτή πρόσβαση μέσω internet, με μέγιστη ανάλυση εικόνας 960H.

Στα συστήματα HD-CVI (High Definition Composite Video Interface) όπου μπορούν να μεταδίδουν εικόνα με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p και λειτουργούν στα ίδια ομοαξονικά καλώδια με τις αναλογικές κάμερες. Εκτός της εικόνας από το ίδιο καλώδιο μεταδίδεται και ο ήχος και ο έλεγχος (OSD ή PTZ) χωρίς να απαιτούνται ξεχωριστά καλώδια.

Στα δικτυακά IP συστήματα, οι κάμερες και η συσκευή καταγραφής ενώνονται μέσω του υφιστάμενου δικτύου Ethernet του σπιτιού/γραφείου και δεν απαιτείται επιπλέον καλωδίωση. Πάλι είναι δυνατή η πρόσβαση στις κάμερες μέσω internet, με μέγιστη ανάλυση εικόνας Full HD 1080p.

Σύστημα Παρακολούθησης CCTV

Πως τοποθετείται

Η εγκατάσταση και τοποθέτηση ενός συστήματος παρακολούθησης CCTV γίνεται μετά από προσεκτική μελέτη ώστε να καλυφθούν όλοι οι χώροι όπου χρειάζεται να υπάρχει μόνιμη καταγραφή των συμβάντων.

Σύστημα Παρακολούθησης CCTV

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης CCTV σε κατοικίες, γραφεία, κτίρια, ξενοδοχεία και λοιπές εγκαταστάσεις. Έχοντας 30ετή εμπειρία, χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο CCTV