RHOMBUS

Χειροποίητοι διακόπτες, πρίζες και πληκτρολόγια υψηλής ποιότητας

Η Rhombus, ένας ευρωπαίος κατασκευαστής ηλεκτρολογικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, προσφέρει σύγχρονο ηλεκτρολογικό διακοπτικό υλικό, φτιαγμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια από διαφορετικά υλικά όπως μέταλλο, δέρμα, ξύλο, πέτρα, γυαλί, plexiglass.

Η παραγωγή ηλεκτρολογικών προϊόντων με γνώμονα την αισθητική και την ευχρηστία είναι μια πολύπλοκη και σχολαστική διαδικασία. Στο σημερινό εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας, ο σχεδιασμός και η καινοτομία πρέπει να πηγαίνουν πλάι-πλάι προκειμένου να επιτευχθεί ο σωστός συνδυασμός αίσθησης, άνεσης και σχεδιασμού.

Τα προϊόντα της Rhombus είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ABAS Integrated Systems

Σχεδιάστε το προϊόν σας. Η φαντασία είναι ο μόνος σας περιορισμός.

Τα εμβληματικά προϊόντα της Rhombus επικοινωνούν την επιθυμία για μοναδικότητα, λειτουργώντας ως αναφορά για πελάτες που αναζητούν αισθητική με υψηλές προδιαγραφές.

Φινίρισμα & Παραμετροποίηση

Επιλέξτε από την ποικιλία των φινιρισμάτων μας και συνδυάστε τα όπως επιθυμείτε. Προσαρμόστε τους διακόπτες σας με φωτισμό LED, χάραξη, κείμενο και λογότυπο!

Ατελείωτη Λειτουργικότητα

Ένας ολόκληρος κόσμος πιθανών συνδυασμών κουμπιών. Από ρυθμίσεις φωτισμού και κλιματισμού έως τον έλεγχο πρόσβασης και προηγμένων αυτοματισμών.

Πλήρης Ενσωμάτωση

Τα πληκτρολόγια είναι συμβατά μεταξύ άλλων, με τα πρωτόκολλα CRESTRON και KNX, υποστηρίζοντας διάφορες τεχνολογίες για να επιτύχουν το καλύτερο στον τομέα της αυτοματοποίησης.

Πρότυπα

Ο εξοπλισμός που κατασκευάζει η Rhombus είναι συμβατός με ευρωπαϊκά, βρετανικά, ιταλικά και αμερικανικά backboxes, ανάλογα με το ηλεκτρικό πρότυπο κάθε χώρας.

Επιλέξτε μεταξύ των πιο δημοφιλών μεταλλικών φινιρισμάτων

Δώστε έναν αέρα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας στους εσωτερικούς χώρους με μεταλλικά φινιρίσματα σε πρίζες, διακόπτες και πληκτρολόγια. Σε σύγχρονα και πολυτελή περιβάλλοντα, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, η συλλογή από μέταλλο θα προκαλέσει δυνατές εντυπώσεις αισθητικής και άνεσης.

Brushed Bronze

Το φινίρισμα Brushed Bronze είναι ένα βαθύ, ζεστό φινίρισμα με πινελιές που αποκαλύπτουν διακριτικά ένα ζεστό χρώμα χαλκού, με μία ματ προστατευτική επίστρωση. Τα μέταλλα φτιάχνονται για να αναμειγνύονται. Η αντίθεση είναι το κλειδί! Συνδυάστε ματ και γυαλιστερά φινιρίσματα για να δημιουργήσετε μια οπτικά πλούσια ατμόσφαιρα.

Antic Brass

Το φινίρισμα Antique Brass (οξειδωμένος ορείχαλκος) προσθέτει χάρη και ζεστασιά σε κάθε χώρο και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέταλλα στη σημερινή σχεδίαση ξενοδοχείων. Ο λόγος; Θα βρείτε ορείχαλκο σχεδόν σε κάθε στυλ που μπορείτε να σκεφτείτε. Ο οξειδωμένος ορείχαλκος συμπληρώνει νικέλιο, brushed bronze, χρώμιο και μαύρα μέταλλα, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα

Brushed Brass

Το φινίρισμα Brushed Brass είναι διαχρονικό. Χάρη σε νέες επιλογές χρωμάτων και φινιρισμάτων που ταιριάζουν αρμονικά με άλλα χρώματα, ο ορείχαλκος αποτελεί πρώτη επιλογή στον σχεδιασμό φιλοξενίας. Τα φινιρίσματα ορείχαλκου είναι ‘ζωντανά φινιρίσματα’, καθώς αποκτούν μία φυσική πατίνα με το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση τους στα στοιχεία. Αυτό αποτελεί μέρος του χαρακτήρα τους και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ελαττωματικό.

White Matt

Το φινίρισμα White Matt είναι μία ματ επιφάνεια αντί γυαλιστερή, με κρεμώδης λευκή ματ εμουλσιόν. Το συγκεκριμένο φινίρισμα έχει ένα φωτεινό, φρέσκο λευκό, με ένα υπερματ φινίρισμα το οποίο φέρνει πολύ φως και χαρά… To πλαίσιο και τα κουμπιά έχουν ένα γυαλιστερό και ανακλαστικό αποτέλεσμα που καθιστά αυτόν τον συνδυασμό τέλεια ισορροπημένο.

Black Brushed

Το φινίρισμα Black Brushed έχει ένα θαμπό γυάλισμα το οποίο δημιουργείται με τη διαδικασία της τριβής. Σε έναν ειδικό τροχό κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση, το μέταλλο γυαλίζεται με ένα λεπτό πινέλο βούρτσας και στη συνέχεια απαλύνεται χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μείγμα. Αυτό αφήνει ένα θαμπό αλλά φωτεινό αποτέλεσμα στο ατσάλι, το οποίο και καθιστά το Black Brushed ως ένα κομψό και διαχρονικό φινίρισμα.

Εξερευνήστε μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα

Κλείστε μια παρουσίαση για να τα δείτε από κοντά.

Τα προσαρμοσμένα φινιρίσματα για τα πληκτρολόγια Crestron Horizon και Horizon EX δίνουν έναν πλήρη προσαρμοσμένο έλεγχο στον τρόπο ζωής σας. Σε μοντέρνα και πολυτελή περιβάλλοντα, όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει, τα φινιρίσματα μας δημιουργούν μερικές από τις πιο τολμηρές εντυπώσεις πολυτέλειας και άνεσης.

Οι Συλλογές. Εμπνευσμένες από την Ελληνική Μυθολογία.

Ανακαλύψτε τις συλλογές της Rhombus και βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει

Οικιακές και εμπορικές εφαρμογές

Η RHOMBUS κατασκευάζει όμορφους εξατομικευμένους διακόπτες και πρίζες που εκφράζουν την ατομικότητα του εσωτερικού σας χώρου.

Κατοικίες

Αναβαθμίστε το στυλ της πολυτελούς σας κατοικίας με υψηλής ποιότητας διακόπτες, πρίζες και πληκτρολόγια που μπορούν επίσης να διασυνδεθούν με τον φωτισμό, τον ήχο και το βίντεο, την ασφάλεια, τον κλιματισμό, τον έλεγχο των κουρτινών και τα συστήματα θέρμανσης.

Yacht

Η άνεση εν πλω είναι στα δάχτυλά σας! Είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το σκάφος, σας παρέχουμε πλήρη διασύνδεση με συστήματα αυτοματισμών CRESTRON, τα οποία έρχονται πρώτα σε προτίμηση σε αντίστοιχες εφαρμογές.

Ξενοδοχεία

Δημιουργήστε τις προδιαγραφές μιας αξέχαστης εμπειρίας για τους πελάτες σας παρέχοντας αυτοματισμούς δωματίου, έλεγχο θερμοκρασίας και φωτισμού, αυτοματισμό συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, καθώς και διασύνδεση κοινόχρηστων χώρων, με τη χρήση διαφορετικών διακοπτών και πριζών σε υλικά και σχέδια.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο. Κλείστε την παρουσίασή σας σήμερα.

Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων Rhombus από κοντά και αφήστε τους ειδικούς μας να προτείνουν ιδέες και λύσεις για το επόμενο έργο σας.

Rhombus Athens Showroom

Αμμοχώστου 6, Χαλάνδρι

+30 211 182 9394