Στην πλήρως ανακαινισμένη υπερπολυτελή θαλαμηγό M/Y MIA ZOI, του περίφημου Ολλανδικού ναυπηγείου VITTERS, μήκους 101 ft. ή 31μέτρων, η MODE προέβη σε μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση των παρακάτω συστημάτων:

Ο κεντρικός έλεγχος των παραπάνω συστημάτων επιτυγχάνεται μέσω του Συστήματος Αυτοματισμού Σκαφών CRESTRON. Μέσω του συστήματος CRESTRON, επιτυγχάνεται η ανεξάρτητη διανομή ήχου και εικόνας σε όλους των χώρους του σκάφους με πλήρη έλεγχο από ειδική εφαρμογή για iPad με απλό χειρισμό μέσω ενός λειτουργικού γραφικού περιβάλλοντος, χωρίς ανάγκη αλλαγής εφαρμογής για κάθε υπηρεσία, ενώ η πλήρης κάλυψη ασύρματου δικτύου και internet στο σκάφος εγγυάται την απρόσκοπτη εμπειρία των επισκεπτών. Όλο το σύστημα είναι κατασκευασμένο με συσκευές και ειδικούς music servers για χειρισμό όλων των λειτουργιών, μόνο από την εφαρμογή της CRESTRON.

Αξιοποιώντας στο έπακρο το σύστημα αυτοματισμού και με την τοποθέτηση ειδικών ανθυγρών ηχείων για χρήση σε θαλάσσιο περιβάλλον, πλέον κάθε χώρος του σκάφους έχει αυτόνομη χρήση των συστημάτων ήχου και εικόνας για κάθε χρήση όπως music streaming, movie streaming, δορυφορικά κανάλια κλπ παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία στους ιδιοκτήτες και επισκέπτες με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας και πλήρη κάλυψη δικτύου. Επιπλέον χάρη στην All-In-One αρχιτεκτονική του συστήματος CRESTRON, από την ίδια εφαρμογή ελέγχεται πλήρως και το σύστημα HVAC του σκάφους.

All presented images are copyrighted by their respected owners.