Σε πολυτελή βίλλα που βρίσκεται στην Παιανία,η MODE προέβη σε μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση των παρακάτω Συστημάτων:

  • Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου  για τους εξωτερικούς χώρους της οικίας, με ειδικά landscape ηχεία και subwoofer για πλήρη απόκρυψη εντός της φύτευσης κορυφαίων ευρωπαϊκών και αμερικανικών οίκων κατάλληλα για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου. 
  • Outdoor Σύστημα Οικιακού Κινηματογράφου με σύστημα Dolby Surround αποτελούμενο από ηχεία για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση, outdoor TV πολύ υψηλής φωτεινότητας, στεγανή κατά IP-56 για παρακολούθηση ταινιών με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εικόνας και ήχου.

Ο κεντρικός έλεγχος των παραπάνω συστημάτων επιτυγχάνεται μέσω του Συστήματος Οικιακού Αυτοματισμού. Μέσω του συστήματος αυτοματισμού, επιτυγχάνεται η ανεξάρτητη διανομή ήχου και εικόνας σε όλους των χώρους της οικίας με πλήρη έλεγχο από ειδική εφαρμογή για iPad με απλό χειρισμό μέσω ενός λειτουργικού γραφικού περιβάλλοντος, χωρίς ανάγκη αλλαγής εφαρμογής για κάθε υπηρεσία. Όλο το σύστημα είναι κατασκευασμένο με συσκευές και ειδικούς music servers για χειρισμό όλων των λειτουργιών, μόνο από μια εφαρμογή.

Αξιοποιώντας στο έπακρο το σύστημα αυτοματισμού, κάθε χώρος της οικίας έχει αυτόνομη χρήση των συστημάτων ήχου και εικόνας για κάθε χρήση όπως music streaming, movie streaming, δορυφορικά κανάλια κλπ παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία στους ιδιοκτήτες και επισκέπτες με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.

All presented images are the property of their respective owners.