Σε πολυτελή υπόσκαφη βίλλα που βρίσκεται στον Ορνό της Μυκόνου, η MODE προέβη σε μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση των παρακάτω Συστημάτων:

  • Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου  με ηχεία μεγάλων ευρωπαϊκών και αμερικανικών οίκων προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου σε όλους τους χώρους.
  • Σύστημα Οικιακού Κινηματογράφου με 4Κ video projector EPSON για παρακολούθηση ταινιών με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εικόνας και ήχου. Ο projector συνοδεύεται από inceiling projector lift και inceiling οθόνη προβολής για πλήρη απόκρυψη τους όταν δεν χρησιμοποιούνται

Ο κεντρικός έλεγχος των παραπάνω συστημάτων επιτυγχάνεται μέσω του Συστήματος Οικιακού Αυτοματισμού. Μέσω του συστήματος αυτοματισμού, επιτυγχάνεται η ανεξάρτητη διανομή ήχου και εικόνας σε όλους των χώρους της οικίας με πλήρη έλεγχο από ειδική εφαρμογή για iPad με απλό χειρισμό μέσω ενός λειτουργικού γραφικού περιβάλλοντος, χωρίς ανάγκη αλλαγής εφαρμογής για κάθε υπηρεσία. Όλο το σύστημα είναι κατασκευασμένο με συσκευές και ειδικούς music servers για χειρισμό όλων των λειτουργιών, μόνο από μια εφαρμογή.

Αξιοποιώντας στο έπακρο το σύστημα αυτοματισμού, κάθε χώρος της οικίας έχει αυτόνομη χρήση των συστημάτων ήχου και εικόνας για κάθε χρήση όπως music streaming, movie streaming, δορυφορικά κανάλια κλπ παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία στους ιδιοκτήτες και επισκέπτες με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.

Αρχιτεκτονική μελέτη: MICROMEGA architects