Σε πολυτελή βίλλα που βρίσκεται στo Μαρούσι, και διαθέτει 2 σαλόνια, πισίνα, spa, γυμναστήριο, εξωτερικό bbq, υπαίθριο καθιστικό, 4 κρεβατοκάμαρες και ξενώνα, η MODE προέβη σε μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση των παρακάτω Συστημάτων:

  • Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου  με ηχεία κορυφαίων ευρωπαϊκών και αμερικανικών οίκων κατάλληλα για εσωτερική και μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου σε όλους τους χώρους.
  • Ηχεία HiFi με Ιδιαίτερη έμφαση στο design, για να ταιριάζουν αρμονικά με τον υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονικό σχεδιασμό όλων των χώρων.
  • Συστήματα Οικιακού Κινηματογράφου στο ισόγειο και υπόγειο της κατοικίας με τηλεοράσεις 8Κ τελευταίας γενιάς και Σύστημα Dolby Atmos με αόρατα ηχεία HiFi για κρυστάλλινο αποτέλεσμα ήχου και εικόνας.

Ο κεντρικός έλεγχος των παραπάνω συστημάτων επιτυγχάνεται μέσω του Συστήματος Οικιακού Αυτοματισμού CRESTRON USA. Μέσω του συστήματος CRESTRON, επιτυγχάνεται η ανεξάρτητη διανομή ήχου και εικόνας σε όλους των χώρους της οικίας με πλήρη έλεγχο από ειδική εφαρμογή για iPad με απλό χειρισμό μέσω ενός λειτουργικού γραφικού περιβάλλοντος, χωρίς ανάγκη αλλαγής εφαρμογής για κάθε υπηρεσία. Όλο το σύστημα είναι κατασκευασμένο με συσκευές και ειδικούς music servers για χειρισμό όλων των λειτουργιών, μόνο από μια εφαρμογή.

Αξιοποιώντας στο έπακρο το σύστημα, κάθε χώρος της οικίας έχει αυτόνομη χρήση των συστημάτων ήχου και εικόνας για κάθε χρήση όπως music streaming, movie streaming, δορυφορικά κανάλια κλπ παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία στους ιδιοκτήτες και επισκέπτες με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.