Σε πολυτελή βίλλα που βρίσκεται στo Λουτράκι, η MODE προέβη σε μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση των παρακάτω Συστημάτων:

  • Πολυζωνικό Σύστημα Διανομής Ήχου  για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της οικίας. Στο εσωτερικό της οικίας χρησιμοποιήθηκαν αόρατα ηχεία υψηλής ποιότητας, έντασης και ευρείας διασποράς με κρυστάλλινο ήχο και εξαιρετική απόδοση σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων. Στον εξωτερικό χώρο χρησιμοποιήθηκαν ειδικά power outdoor και landscape ηχεία και subwoofer για πλήρη απόκρυψη εντός της φύτευσης  κατάλληλα για μόνιμη εξωτερική τοποθέτηση προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου. 
  • Σύστημα Οικιακού Κινηματογράφου με τον κορυφαίο 4K videoprojector EPSON CINEMA PRO LS12000 και σύστημα Dolby Atmos 5.1.2, για παρακολούθηση ταινιών με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εικόνας και ήχου.

Ο κεντρικός έλεγχος των παραπάνω συστημάτων επιτυγχάνεται μέσω του Συστήματος Οικιακού Αυτοματισμού CRESTRON. Μέσω του συστήματος αυτοματισμού, επιτυγχάνεται η ανεξάρτητη διανομή ήχου και εικόνας σε όλους των χώρους της οικίας με πλήρη έλεγχο από ειδική εφαρμογή για iPad ή το επίτοιχο touchscreen χειριστη΄ριο με απλό χειρισμό μέσω ενός λειτουργικού γραφικού περιβάλλοντος, χωρίς ανάγκη αλλαγής εφαρμογής για κάθε υπηρεσία. Όλο το σύστημα είναι κατασκευασμένο με συσκευές και ειδικούς music servers για χειρισμό όλων των λειτουργιών, μόνο από μια εφαρμογή.

Αξιοποιώντας στο έπακρο το σύστημα αυτοματισμού, κάθε χώρος της οικίας έχει αυτόνομη χρήση των συστημάτων ήχου και εικόνας για κάθε χρήση όπως music streaming, movie streaming, δορυφορικά κανάλια κλπ παρέχοντας μια ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία στους ιδιοκτήτες και επισκέπτες με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας.

All presented images are the property of their respected owners