• Μηχανισμοί Απόκρυψης Τηλεοράσεων & Οθονών

    Έξυπνος μηχανισμός απόκρυψης τηλεόρασης – οθόνης κάθετης μετακίνησης επίπεδης οθόνης, μέσα από ψευδότοιχο, ψευδοροφή ή έπιπλο.

Φανταστείτε η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα σας να εμφανίζεται ή να αποκρύπτεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού

Οι μηχανισμοί απόκρυψης της MODE είναι υψηλής ποιότητας και κατασκευής και προσφέρουν αθόρυβη, ομαλή και σταθερή κίνηση ενώ παραμένουν τελείως κρυφοί.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Απλά διαλέξτε το σημείο τοποθέτησης

Οι οθόνες μπορούν να αποκρύπτονται παντού, στον τοίχο, στην οροφή, μέσα σε έπιπλο ή ακόμα και στο πάτωμα. Οι μηχανισμοί δίνουν επίσης τη δυνατότητα περιστροφής των οθονών έως και 360 μοίρες, προσφέροντας έτσι ευελιξία στην επιλογή των σημείων θέασης. Η χρήση μηχανισμών απόκρυψης επιτρέπει την εγκατάσταση επίπεδων οθονών σε μέρη που δεν τα έχετε φανταστεί, ενώ παράλληλα προσδίδουν αισθητική στο χώρο σας.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο Τηλεοράσεων

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ανακαλύψτε διαφορετικές εφαρμογές

μηχανισμοι αποκρυψης τηλεορασης

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση μηχανισμών απόκρυψης τηλεοράσεων σε κατοικίες, γραφεία, κτίρια, ξενοδοχεία, σκάφη αναψυχής και λοιπές εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο Τηλεοράσεων