Τηλεόραση

Μουσική

Φωτισμός

Σκίαση

Θερμοκρασία

Ασφάλεια

Ενισχύστε την εμπειρία των φιλοξενούμενων σας αναβαθμίζοντας τους χώρους του ξενοδοχείου σας με προσιτά συστήματα υψηλής τεχνολογίας

Έξυπνοι και Ολοκληρωμένοι Αυτοματισμοί για Ξενοδοχεία

Εμπιστευθείτε την υψηλή φιλοξενία των πελατών σας στην MODE

crestronpanels-670x272
Η MODE διαθέτει προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις ήχου, εικόνας και έξυπνων αυτοματισμών, κατάλληλες για οποιοδήποτε ξενοδοχείο. Από τις σουίτες, στους χώρους εκδηλώσεων, και μέχρι τον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι σας θα απολαμβάνουν ήχο και η εικόνα σε άλλο επίπεδο.

Background Image
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ήχος

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του πολυζωνικού ήχου έχοντας πλήρως ανεξάρτητο χειρισμό και επιλογή μουσικής στο lobby, στην πισίνα, στο εστιατόριο, ή όπου αλλού θέλετε.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ηχείων που δένουν αρχιτεκτονικά με τα στοιχεία του χώρου είτε για background μουσική στους διαδρόμους είτε για χώρους ψυχαγωγίας όπου απαιτείται υψηλής ποιότητας και έντασης ήχος.

Background Image
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Εικόνα

Προσφέρετε στις σουίτες ή τα VIP δωμάτια, λύσεις κομψές και μοναδικές, εγκαθιστώντας custom made glass τηλεοράσεις ενσωμάτωσης στον τοίχο ή επίτοιχες με πολύ λεπτό πάχος μόλις 5εκ και τελείωμα από Corian.

Οι τηλεοράσεις είναι διαθέσιμες σε διαστάσεις από 18” έως πολύ μεγάλες και είναι ιδανικές για οποιοδήποτε δωμάτιο ή χώρο με υψηλή υγρασία όπως το μπάνιο και η σάουνα.

Μπορούν να είναι αυτόνομες ή να συνδυαστούν με κάποιο καθρέφτη χώρου. Οι τηλεοράσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν HOTEL-TVs καθώς αξιοποιούν σημαντικές καινοτομίες IP television.

Background Image
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Έξυπνοι Αυτοματισμοί

Εξοπλίστε τις σουίτες ή τα VIP δωμάτια με σύστημα αυτοματισμού για να ελέγχει ο πελάτης τον ήχο και την εικόνα από μια οθόνη αφής.

Απλά μεταφέρετε τον ήχο της τηλεόρασης στο μεγάφωνο του μπάνιου με ανεξάρτητη ρύθμιση έντασης. Παρακολουθήστε και ελέγξτε κεντρικά τον πολυζωνικό ήχο και εικόνα σε ολόκληρη την εγκατάσταση.

Background Image
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ασφάλεια

Προστατέψετε όλους τους χώρους χρησιμοποιώντας κάμερες παρακολούθησης CCTV υψηλής ευκρίνειας εικόνας High Definition, με πλήρη έλεγχο από οθόνη αφής ή από το smartphone σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Αυτοματισμού σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με ένα Σύμβουλο Αυτοματισμών