Τηλεόραση

Μουσική

Φωτισμός

Σκίαση

Θερμοκρασία

Ασφάλεια

Σχεδιάστε έναν έξυπνο τρόπο ζωής κι απολαύστε την κάθε σας στιγμή μέσα στο σπίτι με προσιτά συστήματα υψηλής τεχνολογίας

Όταν πρόκειται για το σπίτι σας και τη ζωή σας, απαιτείτε το καλύτερο. Θέλετε τα πάντα να είναι απλά και εύκολα στη χρήση, αξιόπιστα και να άπτονται του δικού σας γούστου. Με το παραπάνω τρίπτυχο, η MODE σχεδιάζει και σας προτείνει προϊόντα και λύσεις που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες.

Έξυπνοι και Ολοκληρωμένοι Αυτοματισμοί για Σπίτια

Ζήστε με άνεση, στυλ και οικονομία με την MODE

Background Image
ΗΧΟΣ, ΕΙΚΟΝΑ & ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Ήχος

Πάρτε στο χέρι σας τον ήχο κάθε χώρου της κατοικίας σας ξεχωριστά, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι, με απλές λειτουργίες, εγκαθιστώντας ένα πολυζωνικό σύστημα ήχου και ελέγχοντας το είτε από επίτοιχα έξυπνα touchscreen χειριστήρια ή από το αγαπημένο σας smartphone. Με πληθώρα επιλογών από ηχεία γνωστών κατασκευαστών, σίγουρα θα βρείτε αυτό που φαντάζεστε στο χώρο σας. Διακριτικά ηχεία ψευδοροφής από αλουμίνιο ή glass design ηχεία από κρύσταλλο, ή τελείως αόρατα ηχεία ενσωματωμένα στον τοίχο,  η επιλογή είναι δική σας.

Background Image
ΗΧΟΣ, ΕΙΚΟΝΑ & ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Εικόνα

Εάν δεν έχετε τον απαιτούμενο χώρο για τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων δεν υπάρχει πρόβλημα! Οι μηχανισμοί απόκρυψης επίπεδων οθονών καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές αποκρύπτοντας τις οθόνες σε τοίχο, οροφή, σε έπιπλα ή ακόμα και στο πάτωμα!

Αντί να χρησιμοποιήσετε κάποια τηλεόραση του εμπορίου, μπορείτε να τοποθετήσετε μια κομψή και μοναδική custom made glass τηλεόραση με επιφάνεια κρυστάλλου σε ότι διάσταση επιθυμείτε, έως 82 ίντσες! Οι τηλεοράσεις είναι είτε ενσωμάτωσης στον τοίχο είτε επίτοιχες με πολύ λεπτό πάχος μόλις 5εκ και τελείωμα από Corian. Είναι ιδανικές για οποιοδήποτε χώρο όπως το σαλόνι, πάνω από το τζάκι, την κουζίνα ή και χώρους με υψηλή υγρασία όπως στο μπάνιο ή στη σάουνα. Μπορούν να είναι αυτόνομες ή να συνδυαστούν με κάποιο καθρέφτη δίδοντας στο χώρο ιδιαίτερο design.

Background Image
ΗΧΟΣ, ΕΙΚΟΝΑ & ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Οικιακός Κινηματογράφος

Μετατρέψτε το σαλόνι σας στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας με ένα σύστημα home cinema και ανακαλύψτε την ευκολία του πολυζωνικού βίντεο υψηλής ευκρίνειας, high definition video distribution, που μπορεί να το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια ταυτόχρονα σε πολλά δωμάτια / χώρους της οικίας.

Background Image
ΗΧΟΣ, ΕΙΚΟΝΑ & ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Έξυπνοι Αυτοματισμοί

Ελέγξτε τα πάντα στο σπίτι σας, από τη θέρμανση και τον κλιματισμό έως τον φωτισμό και την ασφάλεια, με έξυπνες οθόνες αφής και τηλεχειριστήρια ή με το smartphone σας, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ορίσετε ο,τι θέλετε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας για κάθε δραστηριότητα, με απεριόριστο αριθμό δυνατοτήτων και πάντα προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Background Image
ΗΧΟΣ, ΕΙΚΟΝΑ & ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Ασφάλεια

Προστατέψετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας κάμερες παρακολούθησης CCTV υψηλής ευκρίνειας εικόνας High Definition, με πλήρη έλεγχο από οθόνη αφής ή από το smartphone σας.

ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Αυτοματισμού σε σπίτια και εξοχικές κατοικίες. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με ένα Σύμβουλο Αυτοματισμών