Τηλεόραση

Μουσική

Φωτισμός

Σκίαση

Θερμοκρασία

Ασφάλεια

Απολαύστε με ευκολία τον τρόπο ζωής στη θάλασσα, όπως κάνετε στο σπίτι ή το γραφείο σας με προσιτά συστήματα υψηλής τεχνολογίας για το σκάφος σας

Η MODE διαθέτει προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις ήχου, εικόνας και έξυπνων αυτοματισμών για σκάφη αναψυχής κάθε τύπου.


Έξυπνοι και Ολοκληρωμένοι Αυτοματισμοί για Σκάφη και Γιοτ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας και ζήστε με άνεση στη θάλασσα με την MODE

crestronpanels-670x272

Background Image
Αυτοματισμοι για Σκαφη και Γιοτ

Ήχος & Εικόνα

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική από ειδικά ηχεία υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κατάλληλα για τοποθέτηση δίπλα στη θάλασσα. Δείτε την αγαπημένη σας ταινία πατώντας ένα κουμπί και η τηλεόραση θα αρχίσει να εμφανίζεται στο σαλόνι. Πολυζωνικά συστήματα ήχου και εικόνας μπορούν να διανείμουν υψηλής ευκρίνειας ήχο και εικόνα σε όλες τις τηλεοράσεις και οθόνες, ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα οπουδήποτε στο σκάφος.

Background Image
Αυτοματισμοι για Σκαφη και Γιοτ

Τηλεοράσεις

Επιλέξτε λύσεις κομψές και μοναδικές, εγκαθιστώντας custom made glass τηλεοράσεις ενσωμάτωσης σε οποιοδήποτε έπιπλο ή τοίχο, σε φινίρισμα πραγματικού καθρέφτη ή αντιανακλαστικού κρυστάλλου. Οι τηλεοράσεις είναι 100% αδιάβροχες, κατάλληλες για τοποθέτηση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους του σκάφους και είναι διαθέσιμες σε διαστάσεις από 18” έως 82”, έχοντας την πεντακάθαρη εικόνα, ζωντανά χρώματα και τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Background Image
Αυτοματισμοι για Σκαφη και Γιοτ

Έξυπνοι Αυτοματισμοί

Ρυθμίστε τα φώτα, τα στόρια, την θερμοκρασία,  τον ήχο και την εικόνα – όλα από μια οθόνη χρησιμοποιώντας ένα πλήρες σύστημα αυτοματισμού. Πλήρης έλεγχος είναι πάντα στη διάθεσή σας, είτε από οθόνη αφής, ή από το smartphone σας με εξαιρετικό και φιλικό γραφικό περιβάλλον.

Background Image
Αυτοματισμοι για Σκαφη και Γιοτ

Ασφάλεια

Προστατέψετε το σκάφος σας χρησιμοποιώντας κάμερες παρακολούθησης CCTV υψηλής ευκρίνειας εικόνας, High Definition, ειδικές για χρήση στη θάλασσα, με πλήρη έλεγχο από οθόνη αφής ή από το smartphone σας.

Αυτοματισμοι για Σκαφη και Γιοτ

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Αυτοματισμού σε Σκάφη και Γιοτ. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με ένα Σύμβουλο Αυτοματισμών