Τηλεόραση

Μουσική

Φωτισμός

Σκίαση

Θερμοκρασία

Ασφάλεια

Απλοποιήστε την εργασία σας στις αίθουσες συνεδριάσεων ή σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών σας με προσιτά συστήματα υψηλής τεχνολογίας

Η MODE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ήχου, εικόνας και έξυπνων αυτοματισμών, για γραφεία και κτίρια, με εύκολη εγκατάσταση και χρήση και ευελιξία για περαιτέρω επεκτασιμότητα των συστημάτων.

Έξυπνοι και Ολοκληρωμένοι Αυτοματισμοί για Αίθουσες Συσκέψεων και Γραφεία

Αφήστε την τεχνολογία στη ΜΟDE και εσείς απλά επικεντρωθείτε στις συναντήσεις σας

crestronpanels-670x272

Background Image
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ήχος & Εικόνα

Σε αίθουσες συνεδριάσεων μπορείτε να διευκολύνετε τις διαδικασίες εγκαθιστώντας ενσύρματο ή ασύρματο συνεδριακό σύστημα με δυνατότητα μετάφρασης και ψηφοφορίας. Χρησιμοποιείστε τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά, προβολικά συστήματα ή συστήματα τηλεδιάσκεψης ώστε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας όταν χρειάζεται.

Background Image
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

Έξυπνοι Αυτοματισμοί

Χρησιμοποιείστε τις οθόνες αφής των συστημάτων αυτοματισμού και ελέγχου, και με εύκολο τρόπο χειριστείτε φώτα, κουρτίνες, οθόνες, και όλο τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Δώστε τη δική σας πινελιά στους χώρους συνεδριάσεων με εξειδικευμένες, εξαιρετικής ποιότητας, μηχανικά αναδιπλούμενες και σταθερές οθόνες, εξαιρετικού σχεδιασμού. Οι οθόνες είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες και η γκάμα περιλαμβάνει αναδιπλούμενες, περιστρεφόμενες, απλής και διπλής όψης οθόνες, καθώς και μηχανοκίνητα συστήματα ανύψωσης για συνεδριακά μικρόφωνα που υποκρύπτονται τελείως στο τραπέζι.

Background Image
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

Προστασία

Προστατέψετε τον επαγγελματικό σας χώρο χρησιμοποιώντας κάμερες παρακολούθησης CCTV υψηλής ευκρίνειας εικόνας High Definition, με πλήρη έλεγχο από οθόνη αφής ή από το smartphone σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Αυτοματισμού σε γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με ένα Σύμβουλο Αυτοματισμών