Έξυπνοι Αυτοματισμοί για Σπίτια, Γραφεία, Σκάφη & Ξενοδοχεία

Πάρτε τον έλεγχο του χώρου σας. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ένα ενιαίο σύστημα που προσφέρει μία λίαν υψηλή λειτουργικότητα και αξιοπιστία

Μόνο η CRESTRON παρέχει πραγματικά ολοκληρωμένη τεχνολογία συστημάτων αυτοματισμού για όποιο χώρο επιθυμείτε.

crestron_logoΈξυπνοι και Ολοκληρωμένοι Αυτοματισμοί για Κάθε Χώρο

 

Η CRESTRON Αμερικής σας προσφέρει μια τεχνολογικά ολοκληρωμένη λύση, συνδυάζοντας όλα τα συστήματα αυτοματισμού στο σπίτι ή στο γραφείο σας ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο τους με έξυπνο τρόπο, ενώ ο χειρισμός τους παραμένει εύκολος και απλός. Περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από απλό έλεγχο φωτισμού και σκίασης. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις πρέπει να συνδυάζουν φωτισμό, κλιματισμό, σκίαση, ψυχαγωγία, ασφάλεια σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Background Image
Πάρτε τον έλεγχο του σπιτιού σας με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού

Αυτοματισμοί για το Σπίτι

Δεν χρειάζεστε πολλά τηλεχειριστήρια απλά για να δείτε τηλεόραση ή έναν τοίχο γεμάτο με διακόπτες και κουμπιά για τα φώτα του σαλονιού. Επιλέξτε μία ταινία για να δείτε ή απολαύσετε τη μουσική που θέλετε, από μια κομψή οθόνη αφής ή από συσκευή iPad, iPhone ή Android. Ρυθμίστε τα φώτα, τις σκιάσεις, τη θερμοκρασία και ελέγξετε το σύστημα συναγερμού σας χωρίς να σηκωθείτε από το κρεβάτι.
μαθετε περισσοτερα

Background Image

Αυτοματισμοί για το γραφείο

Είτε πρέπει να πραγματοποιήσετε μια παρουσίαση με εικόνα και ήχο  ή τηλεδιάσκεψη, η CRESTRON διαθέτει συστήματα ελέγχου ώστε να πραγματοποιείτε κάθε λειτουργία με εύκολο και απλό τρόπο.

Ελέγξτε την επιχείρησή σας με στόχο την αύξηση της ενεργειακής βιωσιμότητας. Με την παρακολούθηση του αποτυπώματος άνθρακα, μπορείτε να δείτε πόση ενέργεια χρησιμοποιείται στον κάθε χώρο, και πώς μπορείτε στη συνέχεια να μειώσετε το ενεργειακό κόστος. Προσθέστε αισθητήρες δωματίων και presets για τον έλεγχο της σκίασης, αλλά και για να χρησιμοποιείτε μόνο όσα φώτα χρειάζονται.
μαθετε περισσοτερα

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία αιχμής, στοχεύστε στην αυξημένη απόδοση και σε χαμηλότερα λειτουργικά κόστη.

Background Image
Δώστε στους πελάτες σας την ευχαρίστηση της αξιοποίησης της “έξυπνης” τεχνολογίας χωρίς να σηκωθούν από το κρεβάτι

Αυτοματισμοί για το Ξενοδοχείο

Εξοπλίστε τις σουίτες ή τα VIP δωμάτια με συστήματα αυτοματισμού από όπου ο ήχος και η εικόνα ελέγχονται από μια οθόνη αφής. Προσθέστε αισθητήρες δωματίων και προγραμματίστε ρυθμίσεις για τον έλεγχο της σκίασης και για να χρησιμοποιείτε μόνο τα φώτα που χρειάζονται.
μαθετε περισσοτερα

Background Image
Αξιοποιήστε τις λειτουργίες που προσφέρει η τεχνολογία όπως κάνετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας

Αυτοματισμοί για το Σκάφος

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική πίνοντας το ποτό σας στο σαλόνι, πατήστε ένα κουμπί και η τηλεόραση θα αρχίσει να εμφανίζεται στο σαλόνι όπου μπορείτε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία.

Ρυθμίστε τα φώτα, τα στόρια τον ήχο και την εικόνα – όλα από μια οθόνη. Ο πλήρης έλεγχος είναι πάντα στη διάθεσή σας, είτε από οθόνη αφής, ή από το smartphone σας με εξαιρετικό και φιλικό στο χρήστη γραφικό περιβάλλον.
μαθετε περισσοτερα

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Αυτοματισμού σε κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και σκάφη αναψυχής. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.


Crestron-Certified-Dealer-Greece

Background Image

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με ένα Σύμβουλο Αυτοματισμών