πελατοκεντρικη

Η Φιλοσοφία μας

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βάσει των αναγκών σας, καθώς και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

απο το α στο ω

Τι σας προσφέρουμε

mode-symbol-blue-200x200
Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Με πρωταρχικό σκοπό την προσφορά ποιοτικής εξυπηρέτησης, η MODE αντιμετωπίζει το κάθε έργο με γνώμονα τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την παροχή αξιόπιστων τεχνοοικονομικών λύσεων με το κλειδί στο χέρι.

mode-symbol-blue-200x200
Ποιοτικά Προϊόντα

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει κορυφαίους Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους οίκους κατασκευαστές συστημάτων
Ήχου, Εικόνας και Αυτοματισμού.

mode-symbol-blue-200x200
Εξατομικευμένες Λύσεις

Με διαρκή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογίες, η MODE θα σας δώσει την πιο άρτια και λειτουργική λύση στα συστήματα υψηλής τεχνολογίας.

mode-symbol-blue-200x200
Αδιάλειπτη Υποστήριξη

Στην MODE δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας ακόμα και μετά την πώληση και παραμένουμε πάντα δίπλα τους.

απο την αθηνα σε ολη την ελλαδα

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Η MODE έχει έδρα στο Χαλάνδρι στην Αθήνα, με εκτεταμένο δίκτυο τεχνικών και συνεργατών στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις και νησιά αλλά και στην Κύπρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της.

ISO9001:2008

Με Διεθνή Πιστοποίηση

iso2H MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη με βάση τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας ISO9001:2008, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Η MODE ειναι μια Επιχειρηματικη Μοναδα της ABAS

Με την εγγύηση της

Η ABAS, με 40ετή εμπειρία στην ελληνική αγορά και εκατοντάδες επιτυχώς εκτελεσμένα έργα σε όλη τη χώρα, εξειδικεύεται σε εγκαταστάσεις κτιρίων και ναυτιλιακών εφαρμογών με συστήματα: ανακοινώσεων, αγγελιών έκτακτης ανάγκης, ενισχυμένου ήχου, audio over IP, συνεδριακά, μεταφραστικά, ρολογιών
ενδοεπικοινωνίας, προτεραιότητας.

επιλεγουμε τα καλυτερα τεχνολογικα προιοντα

Συνεργάτες μας οι Μεγαλύτεροι Οίκοι