• Αορατα Επιτοιχα Ηχεια | Αορατα Ηχεια Οροφης Γυψοσανιδας

    Αόρατα Ηχεία Hi-Fi

    Βάζοντας την αισθητική πάνω από την τεχνολογία

Τα αόρατα ηχεία προσφέρουν υψηλής απόδοσης και έντασης full range ήχο και είναι η τέλεια λύση για ένα εντελώς κρυφό
Hi - Fi ηχητικό σύστημα

Στα σημερινά σπίτια δημιουργείται συχνά η ανάγκη τοποθέτησης ηχείων σε διάφορους χώρους με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτά να μην ταιριάζουν με τη διακόσμηση όπως τη θέλετε.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο Ήχου

ΑΟΡΑΤΑ ΗΧΕΙΑ HI-FI

Σχεδιασμένα για κάθε χώρο

Τα αόρατα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών στο σπίτι, όπως σε stereo συστήματα ήχου ή σε Home Cinema Dolby surround συστήματα, συνδυαζόμενα με κάποιο προβολικό σύστημα ή σε κάποιο χώρο ενός πολυζωνικού συστήματος ήχου multiroom audio.

Λόγω της ανθυγρής κατασκευής τους μπορούν επίσης να τοποθετηθούν και σε μπάνια ή κλειστές πισίνες. Είναι επίσης κατάλληλα και για χώρους γραφείων, εκθέσεων, καταστημάτων ή άλλες επαγγελματικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

ΑΟΡΑΤΑ ΗΧΕΙΑ HI-FI

Αόρατος κρυστάλλινος ήχος

Έτσι ο χώρος διαθέτει ηχεία Hi-Fi υψηλής ποιότητας, έντασης και ευρείας διασποράς με κρυστάλλινο ήχο και καλή απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία εκπέμπουν χωρίς να φαίνονται. Σε χώρους όπου χρειάζεται ενίσχυση των χαμηλών συχνοτήτων, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και αόρατα subwoofer.

ΑΟΡΑΤΑ ΗΧΕΙΑ HI-FI

Εύκολη τοποθέτηση

Η εφαρμογή τους είναι απλή, καθώς για την τοποθέτηση τους κόβεται η γυψοσανίδα στο μέγεθος του κάθε ηχείου, κατόπιν τοποθετούνται, σπατουλάρονται κανονικά και έπειτα βάφονται σαν κοινή γυψοσανίδα ώστε να μην ξεχωρίζει από τη συνολική επιφάνεια ή μπορούν ακόμα και να καλυφθούν με ταπετσαρία. Τοποθετούνται επίσης και σε τοίχους τούβλου με ειδικά housing.

ΑΟΡΑΤΑ ΗΧΕΙΑ HI-FI

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ήχου σε κατοικίες, γραφεία, κτίρια, ξενοδοχεία και λοιπές εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας τα οποία προμηθευόμαστε κατά αποκλειστικότητα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και τα οποία υποστηρίζουμε ενεργά και μετά την πώληση.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο Ήχου