Η MODE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ στην ελληνικη αγορα

Τις Κορυφαίες Αναδιπλούμενες Μηχανοκίνητες Οθόνες της Arthur Holm

Με σχεδιασμό που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα των υλικών και στην τεχνολογία αιχμής.


arthur-holm-greek-distributorH ARTHUR HOLM είναι ένας κορυφαίος Ευρωπαίος κατασκευαστής εξαιρετικής ποιότητας μηχανικά αναδιπλούμενων και σταθερών οθονών.

Η γκάμα των προϊόντων της, τα οποία είναι 100% παραμετροποιήσιμα, περιλαμβάνει αναδιπλώμενες, περιστρεφόμενες, απλής και διπλής όψης οθόνες, καθώς και την τελευταία καινοτομία της εταιρείας, το μηχανοκίνητο σύστημα ανύψωσης για “gooseneck” συνεδριακά μικρόφωνα.

Όλα τα προϊόντα χειρίζονται εξ αποστάσεως με ειδικά interfaces, παρέχοντας ευελιξία και εξυπηρέτηση ενώ μπορούν να συνδυαστούν σε οποιοδήποτε σύστημα αυτοματισμού για εύκολο χειρισμό από touchscreen χειριστήρια ή κάποιο tablet.

Έχετε την επιλογή από μοναδικά κομψά, ευέλικτα, ενεργειακά αποδοτικά και εργονομικά προϊόντα, που χρησιμοποιούνται στις πιο έγκριτες αίθουσες συνεδριάσεων, συσκέψεων, χώρους υποδοχής, κοινοβούλια, γερουσίες, ινστιτούτα και design ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο παρέχοντας τη δυνατότητα βελτιστοποίησης του χώρου.

ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

Έργα σε όλο το κόσμο

Προϊόντα της ARTHUR HOLM έχουν εγκατασταθεί μεταξύ άλλων, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην Ελβετία, στη Γερουσία του Μεξικού, το Πανεπιστήμιο του Κουβέιτ και στο ξενοδοχείο Tivoli στη Δανία.

ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΟΘΟΝΕΣ

Γιατί να μας επιλέξετε

Η MODE είναι μια εταιρία πιστοποιημένη κατά ISO 9001, εξειδικευμένη στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση μηχανοκίνητων οθονών σε γραφεία, χώρους συνεδριάσεων, auditoriums και ξενοδοχεία. Ως αντιπρόσωπος της Arthur Holm στην Ελλάδα, προσφέρουμε την πλούσια γκάμα των προϊόντων της και την υποστήριξη αυτών.

Ζητήστε τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας

ή καλέστε μας στο 211 4114609 και μιλήστε με έναν Σύμβουλο Μηχανικό